Skip to content

Hva koster det?

TRIKKS er en SaaS-løsning og systemet er derfor priset etter et bruks- og behovsprinsipp. Kort sagt; hos oss betaler du ikke for ting du ikke trenger!

I praksis gjør dette det enkelt og rimelig å ta TRIKKS i bruk for mindre grupper som f.eks. et enkelt prosjekt eller en avdeling på jobb, samtidig som det gir deg mulighet til å bruke systemet som et fleksibelt og godt LMS for hele arbeidsplassen eller kundene deres.

SaaS-prisene våre finner du tilgjengelig her!
Om du er usikker på hvilket nivå du bør legge deg er det bare å ta kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen!

Konsulenter

I TRIKKS jobber det en rekke fagpersoner som kan hjelpe deg med alt fra pedagogisk oppbygging av innhold via grafisk fremstilling til markedsføring inn mot målgruppa di. I tillegg bistår vi gjerne med filmproduksjon, webinarer, illustrasjoner og annet innhold til både kurs og andre kanaler dere måtte benytte.

Våre konsulentpriser og fagområder finner du her.

 

Kom i gang!

Trenger du litt hjelp til å komme i gang med innholdet ditt?
Fortvil ikke - vi kan hjelpe deg. Faktisk har vi satt sammen noen pakker for å gjøre det enklere for deg å komme i gang!
Ta kontakt med oss, så kan vi forklare deg mer om hva de ulike pakkene inneholder og hva det kan gjøre for deg og din prosess!

Etablering grunnpakke

For rask oppstart i TRIKKS tilbyr vi en egen etableringspakke

Med TRIKKS Etablering grunnpakke sørger vi for at dere får det tekniske på plass + at vi sammen definerer gode mål og riktig fremdrift. Pakken inkluderer etablering av domene og oppsett av bedriftens egen profil i læringshuben.

contact-icn-size-1-2
  • Oppstart med workshop
  • Opplæring tilpasset kundens bruksområde i TRIKKS
  • Opplæring i bruk av verktøykassen i TRIKKS
  • Opplæring av superbruker
  • Individuell tilpasset opplæring etter behov

NOK 50.000,- eks. mva

Læringsdesign grunnpakke

Et godt læringsdesign legger grunnlaget for en god læringsprosess! I denne løsningen jobber vi tett sammen for å sikrestille at læringsbehovene blir møtt og at prosessen presenteres så oversiktlig og godt som mulig. Vi tar utgangspunkt i en GAP-analyse og grundig research og kommer frem til deres unike, spesialdesignede læringsreise.

Sammen legger vi grunnlaget for god læring som gir verdi for alle!

Rocket R
  • GAP/research
  • Idé/skisser
  • Design
  • En runde med justeringer

NOK 48.000,- eks. mva

*Prisene er basert på en gitt arbeidsmengde. Ved tilpasninger av pakken eller arbeid utover det som er inkludert, vil det tilkomme ytterligere kostnader. TRIKKS er ansvarlig for å informere og varsle om forhold der påløpte kostnader vil forekomme.

Animasjon

Trenger du litt hjelp til å komme i gang med innholdet ditt? Fortvil ikke - vi kan hjelpe deg.
Faktisk har vi satt sammen noen pakker for å gjøre det enklere for deg å komme i gang! Se priser her.
Ta kontakt med oss, så kan vi forklare deg mer om hva de ulike pakkene inneholder og hva det kan gjøre for deg og din prosess!

Void-hamster-2.0